Menu

Onze cultuur
groei door beweging!

Ons verhaal

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging.

Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken en nieuwsgierigheid te prikkelen en dat de beste begeleiding in de juiste omgeving daar de perfecte voedingsbodem voor biedt.

Door slim en schaalbaar samen te werken maken we impact op een groot maatschappelijk probleem, namelijk een toename aan zorgkosten en economische schade door de gevolgen van inactiviteit en overgewicht.

Wij als Monkey Move’ers geven zelf het goede voorbeeld. We bewegen veel en veelzijdig, leven gezond en zien tegenslagen als uitdagingen die we samen oplossen. Om ouders en kinderen mee te nemen gebruiken we de Monkey Moves 360 Methode® een wetenschappelijk geïnspireerd systeem voor groei en ontwikkeling.

Kernwaarden

Jij bent een echte teamplayer, hebt aandacht voor je werk en voor anderen, je bent professioneel, je hebt oog voor ieders talenten en jij creëert plezier in je werk en voor kinderen.

Monkey Moves team

We zijn teamplayers! In een team is het geven en nemen. Mocht iemand in de problemen zitten dan staan we voor elkaar klaar. Met raad en daad. Een goed werkend team vraagt om samenwerking, daarom besteden we tijd en aandacht om het team soepel te laten draaien. Wij leren onze leden door sport en spel de kracht van samenwerken.

Dit zijn onze werkplekken

Groei

We inspireren en stimuleren ontwikkeling, vanuit een groei-mindset theorie. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij onszelf. Binnen onze organisatie gaan we altijd op zoek naar mogelijkheden om ieder zijn talenten tot bloei te laten komen.

Professioneel

Monkey Moves is een professionele organisatie. Enerzijds werken we met mensen die hun focus hebben bij sport en hun leven wijden aan het in beweging brengen van kinderen. Anderzijds mogen onze leden, klanten en (franchise)collega’s van ons verwachten dat we onze afspraken nakomen. Afspraak is afspraak. Een professional is ook leergierig en staat open om nieuwe dingen te leren en accepteert goed onderbouwde feedback. Een professional wil altijd het beste uit zichzelf en dus ook de organisatie halen.

Medewerkers aan het woord

Melanie

Melanie

Melanie is Multisport docente binnen Monkey Moves regio Amsterdam

Bij Monkey Moves wordt sport en bewegen al gegeven voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Zij geloven net als ik dat iedereen vanaf jongs af aan de mogelijkheid heeft om een leven lang en gezond in beweging te zijn. Daarom werk ik bij Monkey Moves.

Denise

Denise

Denise is Clubmanager binnen Monkey Moves regio Amsterdam

De interactie met de kinderen en de ouders, het sportief bezig zijn, de variatie in locaties en doelgroepen waarmee je werkt maakt dat ik met plezier bij Monkey Moves Amsterdam werk!

Terwijl we veel plezier maken in de les is het mooi om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van het jonge kind. Het is veel meer dan alleen de motorische ontwikkeling, bijvoorbeeld ook op sociaal gebied en het stimuleren van het zelfvertrouwen!

Op mijn verjaardag gaf ik les voor Monkey Moves Amsterdam. Een dreumes van mijn groep kwam met een tekening voor mijn verjaardag de les binnengelopen. De band die je opbouwt met kinderen en ouders is mooi om te zien. Ze komen naar Monkey Moves voor jou!

Bart

Bart

Bart is Regiomanager binnen Monkey Moves regio Utrecht

Het is een unieke baan waar je iedere dag weer iets nieuws mee maakt. Je werkt samen met kinderen, wat zorgt voor veel leuke situaties. Een top en leuk team om samen mee te werken.

Deze baan biedt een unieke kans om elke dag te groeien en te leren. Het contact met de kinderen is hartverwarmend en brengt vaak een glimlach op je gezicht. Het is fantastisch om deel uit te maken van dit team.

Toffe baan met geweldige teamuitjes, je krijgt veel zelfstandigheid en kansen om te groeien binnen de organisatie.

Gezondheid

Wij zijn allemaal gezond! We dragen bij aan een gezonde leefstijl en geven het gezonde voorbeeld. Wij zijn ons bewust van onze voorbeeldrol en zijn daarom zelf ook bezig met onze eigen gezondheid. “Practice what you preach”.

FUN

Bij Monkey Moves maken we plezier! We hebben plezier in ons werk, houden van een lolletje en nemen onszelf niet al te serieus. Door met elkaar te lachen versterken we onze band en het brengt ons dichter bij elkaar. De tijd die we met elkaar hebben, koesteren we en we proberen hier zo veel mogelijk van te genieten. We creëren plezier in bewegen omdat we weten dat dit een van de belangrijkste voorwaarde is om meer te willen bewegen. Zo verlaat geen kind of ouder onze gymzalen zonder een glimlach op hun gezicht. Onze (franchise)collega’s kunnen dit herkennen omdat we graag een borrel organiseren en leuke ludieke acties verzinnen als we onze doelen halen.